Reviews

Vooreerst onze dank en felicitaties aan het hele team, wij hebben genoten en alle gasten ook. Het was werkelijk af: heerlijk eten en een vlotte, deskundige en uiterst vriendelijke bediening. Proficiat! Kasteel Fruithof is absoluut een aanrader, ook wat betreft het kader dat werkelijk schitterend is! Ook de flexibiliteit bij het bespreken van het menu wordt zeer geapprecieerd. In één woord schitterend.
Nogmaals dank voor de perfecte zorg.

Armand Akkermans

Ons huwelijksfeest kon voor ons niet beter verlopen dan het verliep op 20/09. De locatie, het personeel, de hapjes, het dessertenbuffet, etc… Alles verliep zeer vlot en zoals afgesproken.
De suite en het ontbijt waren werkelijk de perfecte manier om een perfect feest af te sluiten.
Nogmaals bedankt voor de samenwerking.

Rufus & Kathleen Verswijvel

Graag wil ik u en uw team bedanken voor de uitstekende service en kwaliteit van het feestmaal voor Cyan op zaterdag 18 mei. Iedereen was enorm enthousiast! We waren meer dan tevreden en, zoals ik u reeds verteld heb, het was ook enorm aangenaam en vlot communiceren met u gedurende de hele voorbereiding!
Nogmaals onze dank voor het supergeslaagde feest en heel graag tot een volgende keer!

Karin Spiessens

We hebben absoluut genoten van een topdag! Het anderhalf uurtje dat het pijpenstelen regende is perfect opgevangen, mede dankzij jullie flexibiliteit en inzet van jouw personeel. Onze gasten vonden het allemaal een zeer leuke locatie en een aanrader om nog eens naartoe te komen. familie van ons is achteraf nog een hapje blijven eten en hebben samen met de kinderen nog genoten van de faciliteiten.
Familie Van Caimere-Janssens

Hartelijk dank voor een geweldig feest! Het personeel en de chef hebben alle verwachtingen overtroffen.
David