Oktober 2016:
- Salade van gegrilde gamba’s met gebakken ananas, mango en mosterdblaadjes
- Fluwelig waterkersroomsoepje met gerookte paling en broodkorstjes
- Tompouce van zeebaars, knolseldermousseline en kokkeltjes
- Gebraden suprème van parelhoen ‘Favorite’ (ganzenlever-groene asperges met mousseline saus )
- Warme fruitbrochet geglaceerd met sabayon van kriek en pistacheroomijs
65,00 EUR p/p exclusief dranken
Mogelijkheid tot een aangepaste wijnenkeuze 25,00 EUR p/p
November 2016:
- Salade Folle (ganzenlever, gerookte paling & zalm, parma-ham en avocado)
- Heldere ossenstaartsoep geparfumeerd met sherry
- Gamba’s met aomaten à l’ Armoricaine
- Fazant ‘Fine Champagne’ gedoreerd witloofstronkje, appeltje met wilde veenbessen en romige bospaddenstoelen
- Warme appeltaart met een bourbon vanilleroomijs en een frambozensausje
65,00 EUR p/p exclusief dranken
Mogelijkheid tot een aangepaste wijnenkeuze 25,00 EUR p/p
December 2016:
- Terrine van eendenlever, met een confit van Conférence-peer
- Winters roomsoepje met bospaddenstoelen en kervel
- Gebakken kabeljauwhaasje met tomatenfondue & puree Joël Robuchon
- Hazenrugfilet met twee sausjes, een gedoreerd witloofstronkje & een appeltje gevuld met veenbessen
- Een kleurrijk bordje met heerlijkheden
65,00 EUR p/p exclusief dranken
Mogelijkheid tot een aangepaste wijnenkeuze 25,00 EUR p/p
Januari 2017:
- Cocktail van King Krab
- Fijn courgette-komkommersoepje met snippers pijpajuin en gerookte eendenborst
- Gebakken tongscharfilets met eekhoorntjesbrood, spinazietaartje onder bladerdeeg en een dijonnaise-saus
- Gebraden lamskroon met gevulde wintergroentjes, savooistoemp met spekjes en rozemarijnjus
- Profiterol gevuld met ‘Bourbon’-vanilleroomijs en warme Callebaut-chocoladesaus
65,00 EUR p/p exclusief dranken
Mogelijkheid tot een aangepaste wijnenkeuze 25,00 EUR p/p
Ingekorte versie
Menu zonder het voorgerecht: 55,00 EUR p/p
Menu zonder het tussengerecht: 52,00 EUR p/p
Menu zonder het soepje: 60,00 EUR p/p
Graag op voorhand reserveren.