Onderonsje » Nieuwtjes

IMG_3816In het kasteel…

Sinds onze opening in december 1986 heeft het Kasteel Fruithof een eerbiedwaardige gastronomische hoogte bereikt. Door de jarenlange volgehouden combinatie “genieten en topservice” heeft er zich een spontane ontwikkeling voorgedaan van reservaties voor feesten en allerhande bijeenkomsten.
Door dit succes werd het een toevalstreffer dat er nog kon gereserveerd worden voor het restaurant, het Fruithof is dagelijks de locatie voor seminaries, recepties, familiefeesten, walking-dinners, communiefeesten enz. Meermaals is het kasteel in zijn geheel afgehuurd.

Om aan de deze groeiende vraag te voldoen hebben we beslist onze reputatie van feestverzorger te perfectioneren en met spijt in het hart reservaties à la carte niet meer te aanvaarden. Vanaf januari 2009 kan u enkel nog bij ons terecht voor al uw gelegenheden zowel in de familiale sfeer als voor zaken gerelateerde bijeenkomsten en dit vanaf tien personen.
Toch maken we een uitzondering voor de vele reservaties voor speciale dagen, Paasdag 12/04, Moederdag 15/08 & Kerstdag 25/12 en voor nu binnenkort 14/02 Valentijn.

Onze keukenbrigade is daarom versterkt met twee keukenchefs die jarenlange ervaring hebben in de moderne catering. Deze laten dan ook niets aan het toeval over om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken, een blijvende herinnering aan een zorgeloos gastronomisch hoogstandje, zonder daarom duur te zijn.
Neem eens een kijkje op deze website of maak een afspraak met ons op het nummer 03/455.07.67 voor uw speciale wensen.

Onze ervaring, zakelijke ingesteldheid en het invullen van uw ultieme wens maakt van het Kasteel Fruithof de locatie voor uw toekomstige gelegenheid. Met de prachtige tuin geeft een huwelijksfeest met het aangeboden verblijf in de bruidskamer een extra sprookjesachtige dimensie aan de eerste huwelijksnacht
Ons Valentijnmenu dat we u aanbevelen om uw liefde te bevestigen, zal ook de ideale kans zijn onze gastronomische talenten te ontdekken. Reserveer alvast voor vrijdagavond 13 of zaterdag 14 februari telkens om 19u30.

Als u niet echt verliefd was bij het binnenkomen, zal u het zeker zijn bij het verlaten van Kasteel Fruithof.

Bert Onzea
zaakvoerder