Feesten » Recepties

Prijzen geldig tot einde juni 2012

U kiest een formule voor de drank en een formule (type) voor de hapjes.

DRANK (duurtijd 2 uur, minimum 50 personen):

  • Formule 1: 12,00 EUR
    Alles inbegrepen formule: prijs p/p voor de drank
    Witte & rode wijn, fruitsap + bar (frisdranken en bieren op vraag)
  • Formule 2: 15,00 EUR
    Méthode Champenoise, witte wijn, fruitsap + bar
  • Formule 3: 18,00 EUR
    Cava, witte wijn, fruitsap + bar
  • Formule 4: 30,00 EUR
    Champagne, vers fruitsap + bar

Indien langer dan 2 uur:

  • Ofwel alles noteren aan stukprijs
  • Ofwel forfaitair per overuur een meerprijs voor
    formule 1 aan 4,00 EUR
    formule 2 aan 6,00 EUR
    formule 3 aan 8,00 EUR
    formule 4 aan 12,50 EUR p/p (cfr. supra) voor een extra uur

RECEPTIES (minimum 50 personen):

Binnen de types kan u een keuze maken uit onderstaande voorstellen.
Mogelijk kan u nog aanvullen met zoete hapjes… (zie verder).

  • Type 1: 10,00 EUR – 5 hapjes waarvan
    2 lepelhapjes
    1 soepje
    2 warme hapjes
  • Type 2: 13,00 EUR – 6 hapjes waarvan
    2 lepelhapjes
    1 soepje
    2 warme hapjes
    1 bordje
  • Type 3: 18,00 EUR – 8 hapjes waarvan
    3 lepelhapjes
    1 glaasje
    1 soepje
    2 warme hapjes
    1 bordje

Lepelhapjes 2,00 EUR/stuk:

  • Meloen met parmaham
  • Carpaccio van St.-Jakobsvruchten met roze peper
  • Gerookte zalm met kruidenkaasrolletje
  • Gerookte eendenborst met tomatenchutney
  • Tomaatmozzarella
  • Stukje spinkrab met een slaatje en sausje van wasabi
  • Gebakken mossel op aardappelsla (W) – seizoen!
  • Geitenkaaskroketje met sausje van lavendel

Glaasjes 3,50 EUR/stuk:

  • Garnalencocktailtje met komkommervlagjes
  • Verschillende mousses met gerookte zalmsnippers
  • Krabcocktail met scharreleitjes van kwartel
  • Maltezersalade met oester (holle) en gedroogd spek
  • Visvinger met slaatje en vinaigrette mozzarella

Kleine bordjes 3,50 EUR/stuk:

  • (K) Carpaccio van rund met een vinaigrette en rucola
  • (K) Ganzenlever met rucola en truffelvinaigrette
  • (W) Gemarineerde tijgergarnaal met taboulé
  • (W) Gegrilde tonijn met wasabimayonaise
  • (W) Wokje van kip (Oosters gekruid)
  • (W) Gegratineerde oester (Holle)

Soepjes 1,50 EUR/stuk:

  • Waterkers
  • Andalouse (tomaat-paprika)
  • Gevogelte (helder of gebonden)
  • Bisque van kreeft of langoustines
  • Gazpacho (zomer)

Warme hapjes 2,50 EUR/stuk:

  • Kaaspasteitjes
  • Garnaalpasteitjes
  • Mini pizza
  • Gandaham met gebakken kwarteleitjes
  • Mini-croque
  • Geitenkaaskroketje met een lavendelsausje
  • Gebakken mosseltje op aardappelsalade
  • Bruschetta met tomaat basilicum en mozzarella

Zoete hapjes 1,75 EUR/stuk

  • Duet van chocolademousse
  • Exotische vruchtenbavarois geserveerd op carpaccio van ananas
  • Vruchtensla met frambozencoulis
  • Tiramisu, javanais, misérable
  • Parfait van Grand-Marnier, walnotenmousse
  • Sorbets, roomijs

Voor avondfeesten en/of recepties kan er eventueel op de statafels telkens per 15 personen een bord staan met:

  • Chips/nootjes 15,00 EUR
  • Kop, kaas, salami 30,00 EUR
  • Assortiment van koude groentjes met een dipsausje 27,50 EUR
  • Tapas/olijven 19,00 EUR