Prijzen geldig tot einde december 2012
DRANKFORMULES
Alles aan stukprijs: (frisdranken, koffie: 2,50 EUR… en bv. huiswijn: 22,50 EUR/fles (4,00 EUR/glas)
of eventueel ook onze wijnen vanuit de wijnkaart (vanaf 25 pers. korting van 10 % op onze wijnkaart)
Aperitiefformules:
Indien u voor een aperitiefformule kiest, hebt u de koffie er gratis bij (normaal 5,00 EUR p/p).
- 12,00 EUR p/p:
Voor een uitgebreidere aperitief met kir, fruitsap & 3 hapjes (1/2u)
- 14,00 EUR p/p:
Aperitief met Meth. Trad., 100% Chardonnay, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
- 16,00 EUR p/p:
Cava, witte wijn, fruitsap en 3 hapjes
- 22,50 EUR p/p:
Champagne, vers fruitsap en 3 hapjes
Forfaitair aan:
Aperitief van 3/4 uurtje, wijnen en water aan tafel, koffie achteraf.
- Formule 1 aan 25,00 EUR p/p:
Voor een uitgebreidere aperitief met Meth. Trad., fruitsap en 3 hapjes
Huiswijnen en waters tijdens het diner
Koffie met dessertkoekjes achteraf
- Formule 2 aan 30,00 EUR p/p:
Aperitief met Cava, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
Huiswijnen en waters tijdens het diner
Koffie met dessertkoekjes achteraf
- Formule 3 aan 40,00 EUR p/p:
Aperitief met Champagne, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
Huiswijnen en waters tijdens het diner
Koffie met dessertkoekjes achteraf
MENU’S
Menu 1 aan 50,00 EUR p/p:
- Rolletje gerookte zalm met kruidenkaas en rucola
- Jonge preisoep met een crouton en parmezaankaas
- Lamsnootjes met zomergroenten en gegratineerde aardappelen
- Perentaartje met vanilleroomijs en een coulis van chocolade
Menu 2 aan 47,50 EUR p/p:
- Bavaroise van IJsselmeer-paling op een sausje van tuinkruiden
- Wortelsoep met garnaaltjes en waterkerssnippers
- Varkenshaasje op een bedje van zomergroenten, groene asperges en een sausje met shiitake -champignons
- Chocolademousse met een coulis van mango
Menu 3 aan 42,50 EUR p/p:
- Verse zalmtartaar met bieslook, een fris slaatje en een dressing van lookbieslook
- Soep St. Germain
- Kalfsrug ‘Orloff’ en een aardappeltaartje met gedroogde tomaatjes en oregano
- Chipolata met rozijntjes en Jamaïcaanse rum
Menu 4 aan 45,00 EUR p/p:
- Carpaccio van langoustines met een fijne julienne van Golden met een roze peperdressing
- Soepje ‘Dubarry’ met korstjes en pijnboompitnootjes
- Gebakken zalmfilet met jonge spinazie en een sausje van boerenboter
- Apfelstrüdel met amandelroomijs en een Anglaisesaus
PRIJSLIJST PER GERECHT
Voorgerechten:
- Steak gerookte zalm, komkommersaus: 12,50 EUR
- Terrine van eendenlever met gerookte eend: 14,00 EUR
- Zeetong met katenspek, dressing van schaaldieren: 13,50 EUR
- Taartje van zoete aardappel, langoustines en rode biet: 12,75 EUR
- Carpaccio van rund met een truffelvinaigrette: 10,75 EUR
- Salade van St.-Jakobsvruchten, vinaigrette van yoghurt-balsamico: 13,50 EUR
- Rolletje gerookte zalm met kruidenkaas en rucola: 13,50 EUR
- Bavaroise van IJsselmeer-paling op een sausje van tuinkruiden: 16,00 EUR
- Verse zalmtartaar met bieslook, een fris slaatje, dressing van daslook: 12,00 EUR
- Carpaccio langoustines, fijne julienne van Golden, roze peperdressing: 14,00 EUR
Soepen:
- Broccoli-roomsoepje met korstjes en spekjes: 6,75 EUR
- Roomsoepje van bospaddenstoelen: 7,75 EUR
- Romig soepje met zachte graanmosterd: 6,00 EUR
- Heldere ossenstaartsoep met zijn vlees ‘Madera’: 8,20 EUR
- Lentesoepje met rivierkreeftjes: 8,75 EUR
- Jonge preisoep met sliertjes gerookte zalm: 8,25 EUR
- Heldere bouillon ‘Madrilène’: 7,50 EUR
- Jonge preisoep met een crouton en parmezaankaas: 7,00 EUR
- Wortelsoep met garnaaltjes en waterkerssnippers: 8,20 EUR
- Soep Ambassadeur: 6,50 EUR
- Soepje ‘Dubarry’ met korstjes en pijnboompitnootjes: 7,00 EUR
Visgerechten:
- Gebakken zeebaars op het vel met zeekraal en asperges: 22,50 EUR
- Wilde zalmsnede op baby-spinazie met peterselie: 19,50 EUR
- Zeetongfilets gevuld met een kreeftensoufflé: 23,50 EUR
- Gebakken zalmfilet met jonge spinazie en een sausje van boerenboter: 19,50 EUR
Gevogelte:
- Mechelse koekoek gevuld met roomkaas omwikkeld met Ganda-ham: 19,50 EUR
- Bresse-duifje ‘Clamart’ (erwtjes en artisjok): 22,50 EUR
- Mechelse koekoek met Ganda-ham en een kruidenkaas: 19,00 EUR
- Eendenborstsneetjes met een zachte pepersaus: 21,50 EUR
Vlees:
- Kalfsmédaillon ‘Baden-baden’: 19,50 EUR
- Ossenhaas ‘Richelieu’: 22,50 EUR
- Gevulde varkensrug met pruimen: 16,50 EUR
- Lamsfilet op een kruidig aardappeltaartje en een zachte looksaus: 22,00 EUR
- Lamsnootjes met zomergroenten en gegratineerde aardappelen: 24,50 EUR
- Varkenshaasje op een bedje van zomergroenten, groene asperges en een sausje met shiitake-champignons: 19,50 EUR
- Kalfsrug ‘Orloff’, aardappeltaartje met gedroogde tomaatjes, oregano: 20,00 EUR
Desserten:
- Bavaroise van exotische vruchten en zijn coulis: 7,50 EUR
- Perentaartje met amandelroomijs en een frambozencoulis: 8,50 EUR
- Chocoladetruffeltaartje met een sinaasappelsaus: 8,50 EUR
- Dessertbordje met diverse bereidingen van speculoos: 11,50 EUR
- Chocolademousse met een coulis van mango: 7,50 EUR
- Chipolata met rozijntjes en Jamaïcaanse rum: 7,00 EUR
- Apfelstrüdel met amandelroomijs en een Anglaisesaus: 7,00 EUR
- Perentaartje met vanilleroomijs en een coulis van chocolade: 7,50 EUR
- Bavaroise van kiwi met fruit en amandelkoekjes: 7,50 EUR
- Aardbeienfantasie op drie wijzen: 10,50 EUR
- Fantasie rond diverse verse fruitsoorten: 10,25 EUR
- Aardbeien ‘Souvaroff’ met een koude sabayon: 9,75 EUR
- Gelegenheidsijs-gebak: 8,00 EUR