Feesten » Banketvoorstellen

Prijzen geldig tot einde december 2012

DRANKFORMULES

Alles aan stukprijs: (frisdranken, koffie: 2,50 EUR… en bv. huiswijn: 22,50 EUR/fles (4,00 EUR/glas)
of eventueel ook onze wijnen vanuit de wijnkaart (vanaf 25 pers. korting van 10 % op onze wijnkaart)

Aperitiefformules:
Indien u voor een aperitiefformule kiest, hebt u de koffie er gratis bij (normaal 5,00 EUR p/p).

  • 12,00 EUR p/p:
    Voor een uitgebreidere aperitief met kir, fruitsap & 3 hapjes (1/2u)
  • 14,00 EUR p/p:
    Aperitief met Meth. Trad., 100% Chardonnay, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
  • 16,00 EUR p/p:
    Cava, witte wijn, fruitsap en 3 hapjes
  • 22,50 EUR p/p:
    Champagne, vers fruitsap en 3 hapjes

Forfaitair aan:
Aperitief van 3/4 uurtje, wijnen en water aan tafel, koffie achteraf.

  • Formule 1 aan 25,00 EUR p/p:
    Voor een uitgebreidere aperitief met Meth. Trad., fruitsap en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf
  • Formule 2 aan 30,00 EUR p/p:
    Aperitief met Cava, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf
  • Formule 3 aan 40,00 EUR p/p:
    Aperitief met Champagne, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf

MENU’S

Menu 1 aan 50,00 EUR p/p:

  • Rolletje gerookte zalm met kruidenkaas en rucola
  • Jonge preisoep met een crouton en parmezaankaas
  • Lamsnootjes met zomergroenten en gegratineerde aardappelen
  • Perentaartje met vanilleroomijs en een coulis van chocolade

Menu 2 aan 47,50 EUR p/p:

  • Bavaroise van IJsselmeer-paling op een sausje van tuinkruiden
  • Wortelsoep met garnaaltjes en waterkerssnippers
  • Varkenshaasje op een bedje van zomergroenten, groene asperges en een sausje met shiitake -champignons
  • Chocolademousse met een coulis van mango

Menu 3 aan 42,50 EUR p/p:

  • Verse zalmtartaar met bieslook, een fris slaatje en een dressing van lookbieslook
  • Soep St. Germain
  • Kalfsrug ‘Orloff’ en een aardappeltaartje met gedroogde tomaatjes en oregano
  • Chipolata met rozijntjes en Jamaïcaanse rum

Menu 4 aan 45,00 EUR p/p:

  • Carpaccio van langoustines met een fijne julienne van Golden met een roze peperdressing
  • Soepje ‘Dubarry’ met korstjes en pijnboompitnootjes
  • Gebakken zalmfilet met jonge spinazie en een sausje van boerenboter
  • Apfelstrüdel met amandelroomijs en een Anglaisesaus

PRIJSLIJST PER GERECHT

Voorgerechten:

  • Steak gerookte zalm, komkommersaus: 12,50 EUR
  • Terrine van eendenlever met gerookte eend: 14,00 EUR
  • Zeetong met katenspek, dressing van schaaldieren: 13,50 EUR
  • Taartje van zoete aardappel, langoustines en rode biet: 12,75 EUR
  • Carpaccio van rund met een truffelvinaigrette: 10,75 EUR
  • Salade van St.-Jakobsvruchten, vinaigrette van yoghurt-balsamico: 13,50 EUR
  • Rolletje gerookte zalm met kruidenkaas en rucola: 13,50 EUR
  • Bavaroise van IJsselmeer-paling op een sausje van tuinkruiden: 16,00 EUR
  • Verse zalmtartaar met bieslook, een fris slaatje, dressing van daslook: 12,00 EUR
  • Carpaccio langoustines, fijne julienne van Golden, roze peperdressing: 14,00 EUR

Soepen:

  • Broccoli-roomsoepje met korstjes en spekjes: 6,75 EUR
  • Roomsoepje van bospaddenstoelen: 7,75 EUR
  • Romig soepje met zachte graanmosterd: 6,00 EUR
  • Heldere ossenstaartsoep met zijn vlees ‘Madera’: 8,20 EUR
  • Lentesoepje met rivierkreeftjes: 8,75 EUR
  • Jonge preisoep met sliertjes gerookte zalm: 8,25 EUR
  • Heldere bouillon ‘Madrilène’: 7,50 EUR
  • Jonge preisoep met een crouton en parmezaankaas: 7,00 EUR
  • Wortelsoep met garnaaltjes en waterkerssnippers: 8,20 EUR
  • Soep Ambassadeur: 6,50 EUR
  • Soepje ‘Dubarry’ met korstjes en pijnboompitnootjes: 7,00 EUR

Visgerechten:

  • Gebakken zeebaars op het vel met zeekraal en asperges: 22,50 EUR
  • Wilde zalmsnede op baby-spinazie met peterselie: 19,50 EUR
  • Zeetongfilets gevuld met een kreeftensoufflé: 23,50 EUR
  • Gebakken zalmfilet met jonge spinazie en een sausje van boerenboter: 19,50 EUR

Gevogelte:

  • Mechelse koekoek gevuld met roomkaas omwikkeld met Ganda-ham: 19,50 EUR
  • Bresse-duifje ‘Clamart’ (erwtjes en artisjok): 22,50 EUR
  • Mechelse koekoek met Ganda-ham en een kruidenkaas: 19,00 EUR
  • Eendenborstsneetjes met een zachte pepersaus: 21,50 EUR

Vlees:

  • Kalfsmédaillon ‘Baden-baden’: 19,50 EUR
  • Ossenhaas ‘Richelieu’: 22,50 EUR
  • Gevulde varkensrug met pruimen: 16,50 EUR
  • Lamsfilet op een kruidig aardappeltaartje en een zachte looksaus: 22,00 EUR
  • Lamsnootjes met zomergroenten en gegratineerde aardappelen: 24,50 EUR
  • Varkenshaasje op een bedje van zomergroenten, groene asperges en een sausje met shiitake-champignons: 19,50 EUR
  • Kalfsrug ‘Orloff’, aardappeltaartje met gedroogde tomaatjes, oregano: 20,00 EUR

Desserten:

  • Bavaroise van exotische vruchten en zijn coulis: 7,50 EUR
  • Perentaartje met amandelroomijs en een frambozencoulis: 8,50 EUR
  • Chocoladetruffeltaartje met een sinaasappelsaus: 8,50 EUR
  • Dessertbordje met diverse bereidingen van speculoos: 11,50 EUR
  • Chocolademousse met een coulis van mango: 7,50 EUR
  • Chipolata met rozijntjes en Jamaïcaanse rum: 7,00 EUR
  • Apfelstrüdel met amandelroomijs en een Anglaisesaus: 7,00 EUR
  • Perentaartje met vanilleroomijs en een coulis van chocolade: 7,50 EUR
  • Bavaroise van kiwi met fruit en amandelkoekjes: 7,50 EUR
  • Aardbeienfantasie op drie wijzen: 10,50 EUR
  • Fantasie rond diverse verse fruitsoorten: 10,25 EUR
  • Aardbeien ‘Souvaroff’ met een koude sabayon: 9,75 EUR
  • Gelegenheidsijs-gebak: 8,00 EUR