Feesten » Avondfeest

Algemene voorwaarden voor het houden van een avondfeest in Kasteel Fruithof
(prijzen geldig tot einde december 2012):

Afhuren van het ganse kasteel:

  • 500,00 EUR bij een mininum omzet boven 7.500,00 EUR
  • 600,00 EUR bij een omzet tussen 6.000,00 en 7.500,00 EUR
  • 750,00 EUR bij een omzet tussen 5.000,00 en 6.000,00 EUR
  • & 1.000,00 EUR indien uw omzet onder de 5.000,00 EUR bedraagt

Bij een huwelijksfeest wordt als huwelijkscadeau onze huwelijkssuite voorzien, (gratis) mét ontbijt op de kamer.

VOORSTELLEN (geldig tot einde december 2012)

Drankenformules forfaitair:

Aperitief van 3/4 uurtje, wijnen en water aan tafel, koffie achteraf.

  • Formule 1 aan 25,00 EUR p/p:
    Voor een uitgebreidere aperitief met Meth. Trad., fruitsap en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf
  • Formule 2 aan 30,00 EUR p/p:
    Aperitief met, Cava, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf
  • Formule 3 aan 40,00 EUR p/p:
    Aperitief met Champagne, fruitsap, wit wijntje en 3 hapjes
    Huiswijnen en waters tijdens het diner
    Koffie met dessertkoekjes achteraf

Achteraf kan voor de gasten van het diner een forfait gekozen worden voor een avondfeest vanaf 23u00 tot 03u00 aan 12,00 EUR p/p. Eventueel extra genodigden van 22u00 tot 03u00 aan 16,00 EUR p/p.

Avondfeest forfaitair:
Overuren aan 200,00 EUR voor de bediening, huur kasteel…, excl. drank.

BUFFETTEN

De prijs van al onze buffetten werden berekend voor min. 40 personen.

Buffet 1 aan 45,00 EUR p/p:
Indien minder dan 20 personen + 6,00 EUR p/p
Tussen 20 en 30 personen + 4,00 EUR p/p
Tussen 30 en 40 personen + 2,00 EUR p/p

Koud:

  • Huisgemaakte terrine van Noordzeevis
  • Roosje van gerookte zalm
  • Carpaccio van rundvlees met parmezaanschilfers en een rucola-slaatje
  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Halve perzik ‘Monegask’
  • Gevuld eitje

Warm:

  • Seizoensoepje
  • Pangasiusrolletjes met kleine groentjes en een blanke botersaus
  • Mechelse koekoek op gewokte groentjes, beetje oosters gebracht
  • Tournedos van struisvogel met een portosaus

Bij het buffet zijn steeds salade, koude en warme aardappelbereidingen en diverse sausjes (koud) begrepen.

Dessert:

  • IJstaartfantasie naar uw wens met een brochette van vers fruit en zijn coulis

Buffet 2 aan 57,50 EUR p/p:
Indien minder dan 20 personen + 6,50 EUR p/p
Tussen 20 en 30 personen + 5,50 EUR p/p
Tussen 30 en 40 personen + 2,50 EUR p/p

Koud:

  • Duet van verse en gerookte wilde zalm
  • Een terrine van gerookte kip en ganzenlever met een chutney van witloof
  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Carpaccio van rundvlees met parmezaanschilfers en een rucola-slaatje
  • Salade van scampi-staarten met een mosterddressing
  • Gevuld eitje

Warm:

  • Seizoenssoepje
  • Tongrolletjes met prei en een champagnesaus
  • Eendenborst met groene peper en seizoensgroentjes
  • Wilde zalmsnede op gemengde groentjes en een waterkerssausje
  • Lamsfilet met een kruidentapenade en een graanmosterdsaus

Bij het buffet zijn steeds salade, koude en warme aardappelbereidingen en diverse sausjes (koud) begrepen.

Dessert:

  • IJstaartfantasie naar uw wens met een brochette van vers fruit en zijn coulis

Buffet 3 aan 65,00 EUR p/p:
Indien minder dan 20 personen + 7,50 EUR p/p
Tussen 20 en 30 personen + 5,00 EUR p/p
Tussen 30 en 40 personen + 2,50 EUR p/p

Koud:

  • Bûche van gerookte zalm met een kruidenkaas
  • Tonijncarpaccio met rucola en een vinaigrette met Wasabi
  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Cocktail van rivierkreeftjes
  • Aquarel van zalm met groene peper
  • Méli-mélo van ganzenlever met Jonagold en witloof
  • Gevuld eitje

Warm:

  • Seizoenssoepje
  • Kalfslende Baden-baden (kaas tomaat)
  • Zeebaars met asperges (witte of groene volgens seizoen) en een paprikasausje
  • Parelhoensuprème met shiitake champignons en een sherrysaus
  • Zalmsnede uit de oven op noedels en een lichte curry-saus
  • Lamstournedos met seizoensgroentjes en een tijmsausje

Bij het buffet zijn steeds salade, koude & warme aardappelbereidingen en diverse sausjes (koud) begrepen.

Dessert:

  • IJstaartfantasie naar uw wens met een brochette van vers fruit en zijn coulis

Kreeften:
Van juli tot augustus (babykreeftjes) 16,50 EUR p/p
Rest van het jaar 21,50 EUR p/p

  • 1/2 kreeft uit de oven met kruiden
  • 1/2 kreeft Belle Vue
  • 1/2 kreeft Thermidor
  • 1/2 kreeft a la nage

Kaasschotels:
Met diverse broodsoorten en boter.

  1. Als nagerecht 5 soorten:
    als bordje 8,50 EUR p/p
    in buffet 10,00 EUR p/p
  2. Als avondsnack 6 soorten

Oesterbar:
Ter plekke opengestoken.
Per 50 stuks:

  • 75,00 EUR zeeuwse creuses
  • 150,00 EUR platte oesters 3/0
  • 185,00 EUR platte oesters 4/0

Pannenkoeken‘bar’ aan 6,00 EUR p/p:
Ter plaatse gebakken.
Met verschillende vullingen: kersen, mikado, ijs, warme chocolade.

Diverse desserts:

  • Chocoladetrio 6,25 EUR p/p
  • Bordje met diverse bavaroises en zijn fruit naargelang het seizoen 7,50 EUR p/p
  • Div. stukjes taart; misérable, javanais, tiramisu en fruit i.f.v. seizoen 8,00 EUR p/p
  • IJskar met schepijs 3 smaken + chocosaus, vruchtensaus en vers fruit 7,75 EUR p/p
  • Zwarte woudtaart 5,75 EUR p/p
  • Pannacotta met rode vruchten 5,50 EUR p/p

Indien u een dessertenbuffet wenst samen te stellen gecombineerd met de reeds inbegrepen ijstaart:

  1. Met 3 extra verschillende keuzen uit supra + 9,00 EUR p/p bij de buffetprijs
  2. Met 5 extra verschillende keuzen uit supra + 11,50 EUR p/p
  3. Met 6 extra verschillende keuzen uit supra + 13,50 EUR p/p